Veilig, efficiënt en duurzaam met glashelder resultaat

KITE Robotics ontwerpt en levert schoonmaakrobots

KITE Robotics produceert innovatieve robots op het gebied van glasbewassing en gevelreiniging.
De KITE glazenwasrobot reinigt glas, gevels en daken op lage én grote hoogte, ook in hoeken die doorgaans moeilijk bereikbaar zijn. Dit gebeurt kostenefficiënt, zonder menselijke handelingen en volgens een duurzame methode (welke BREEAM-credits kan opleveren).

Met de modulaire technologie van KITE Robotics wordt de optimale oplossing per gebouw bepaald. Uw gebouw staat centraal. Daarop passen we de technologie van KITE aan om tot een optimale reinigingsoplossing te komen zonder inbreuk op de architectuur.

Voor veilige, efficiënte en duurzame glasbewassing zet u de automatische KITE Glazenwasrobot in. Geïnteresseerd in de toepassing van deze robot? Neem gerust contact met ons op!

> Wat kan de KITE Glazenwasrobot voor u betekenen?


Een specifiek gebouw in gedachten?

Laat ons meedenken met uw project!
Aan de hand van tekeningen, afbeeldingen of een beschrijving van uw gebouw of atrium voeren wij een quickscan uit. Op basis hiervan heeft u snel inzichtelijk wat de voordelen voor u zijn en of het gebouw zich leent voor robotreiniging.

Neem nu contact met ons op!


“Met KITE Robotics gaat het een stuk sneller, tegen lagere kosten maar met behoud van kwaliteit.”

– Pim Fij, Directeur Campus & Facility management, Universiteit Twente

“Duurzaamheid, efficiëntie en veiligheid, zijn voor ons belangrijke overwegingen bij het maken van systeemkeuzes.”

– Alexander Schütte, gemeente Utrecht

Referenties >

De KITE Glazenwasrobot

reinigt automatisch en veilig:

Het reinigingselement volgt nauwkeurig een voorgeprogrammeerde route langs een uitgekiend kabelsysteem. De glazenwasser of gevelreiniger hoeft niet meer in een gevelonderhoudsinstallatie op hoogte te werken.

bespaart in de kosten:

U bespaart tot 90% op de traditionele schoonmaak- kosten. We hebben ook klanten die direct bij aanschaf al verdienen, omdat een investering in een alternatief hoger is. Daarnaast is het mogelijk om de robot te leasen.

reinigt duurzaam:

Het systeem maakt gebruik van gedemineraliseerd water zonder toegevoegde reinigingsmiddelen. Bewezen is dat het oppervlak langer schoon blijft omdat er geen zeepresten achterblijven die vuil aantrekken.

Glazenwasrobot

Kijk hier voor het meest recente nieuws over KITE Robotics!