In een notendop

Aangenaam. Wij zijn KITE Robotics, enkele jaren geleden begonnen als spin-off van de Universiteit Twente. Nu op eigen locatie in Oldenzaal waar we de beschikking hebben over een kantoor inclusief test-lab én werkplaats. Wat wij doen? Wij maken gevelreinigingsrobots zodat gebouwen snel, veilig, duurzaam en tegen lage kosten gereinigd kunnen worden.

Sinds onze oprichting hebben we maar één doel: klanten blij maken. We leveren systemen als retrofit op bestaande gebouwen en adviseren klanten bij nieuwbouwprojecten in de ontwerpfase, zodat ze een reinigingsoplossing hebben die perfect past bij hun gebouw.

Voor gebouwen die altijd glanzend schoon moeten zijn

Anno 2021 wordt vrijwel iedere gevel in de wereld nog met de hand gewassen. Door de steeds hogere kantoortorens, is het handmatige reinigen van glas-en gevels steeds arbeidsintensiever, gevaarlijker en kostbaarder geworden.

In verschillende industrieën zie je dat er hulpmiddelen komen voor fysiek zware en gevaarlijke taken met een repetitief karakter. Voor het automatisch reinigen van gevels bieden wij je nu ook de tools om dit snel, slim, veilig en duurzaam te doen. Onze visie is dat automatische glas- en gevelreiniging de nieuwe standaard wordt binnen 10 jaar. Doe jij mee?

glanzend schoon
Onze Missie

Innovation is our lifeblood

Onze missie is om gebouwen altijd glanzend schoon te houden. Zij moeten een pronkstuk zijn voor hun gebruikers. Daarnaast willen wij de veiligheid van glazenwassers en gevelreinigers verbeteren door hen gereedschap te geven die het meest gevaarlijke werk overneemt: het reinigen op grote hoogtes en lastige plekken in alle weersomstandigheden.

Dit alles willen wij bereiken op een duurzame en innovatieve manier.
Innovation is our lifeblood.

WINNAAR EN RUNNER-UP VAN...
In de media

Bekijk KITE Robotics in de diverse media