Veilig, efficiënt en duurzaam met glashelder resultaat

KITE Robotics heeft een innovatieve oplossing ontwikkeld op het gebied van glasbewassing en gevelreiniging op hoogte: de KITE Glazenwasrobot. Deze reinigt al diverse gebouwen in Nederland.
Dit ingenieuze geautomatiseerde systeem reinigt automatisch, zonder menselijke handeling, glas en gevels op grote hoogte. De roterende borstel poetst ramen en gevels van elk pand smetteloos schoon, ook in de hoeken die doorgaans moeilijk bereikbaar zijn.

Voor veilige, efficiënte en duurzame glasbewassing zet u de automatische KITE Glazenwasrobot in. Geïnteresseerd in de toepassing van deze robot? Neem gerust contact met ons op!

> Wat kan de KITE Glazenwasrobot voor u betekenen?De KITE Glazenwasrobot

reinigt automatisch en veilig:

Het reinigingselement volgt nauwkeurig een voorgeprogrammeerde route langs een uitgekiend kabelsysteem. De glazenwasser of gevelreiniger hoeft niet meer in een gevelonderhoudsinstallatie op hoogte te werken.

reinigt integraal:

Er kunnen tegelijkertijd meerdere oppervlakken bewassen worden.

reinigt duurzaam:

Het systeem maakt gebruik van gedemineraliseerd water zonder toegevoegde reinigingsmiddelen. Bewezen is dat het oppervlak langer schoon blijft omdat er geen zeepresten achterblijven die vuil aantrekken.

Glazenwasrobot


Het laatste nieuws over KITE Robotics:

KITE Robotics op het 2017 NRC Live event over robotisering

De volgende editie van het NRC Live media event ober robotisering vindt vandaag plaats! Hier wordt gesproken over de impact van robotisering op de economie, maatschappij en arbeidsmarkt. Vooraanstaande sprekers over de effecten van robotisering, machine learning en embedded AI geven hierover hun mening. Stefan Spanjer van KITE Robotics is ook aanwezig!

12 Oktober 2017