Veilig, efficiënt en duurzaam met glashelder resultaat

KITE Robotics produceert innovatieve robots op het gebied van glasbewassing en gevelreiniging. Deze robots reinigen al diverse gebouwen in Nederland.
De KITE glazenwasrobot reinigt glas, gevels en daken op lage én grote hoogte, ook in hoeken die doorgaans moeilijk bereikbaar zijn. Dit gebeurt kostenefficiënt, zonder menselijke handelingen en volgens een duurzame methode (welke BREEAM-credits kan opleveren).

Voor veilige, efficiënte en duurzame glasbewassing zet u de automatische KITE Glazenwasrobot in. Geïnteresseerd in de toepassing van deze robot? Neem gerust contact met ons op!

> Wat kan de KITE Glazenwasrobot voor u betekenen?Een specifiek gebouw in gedachten?

Laat ons meedenken met uw project!
Aan de hand van tekeningen, afbeeldingen of een beschrijving van uw gebouw voeren wij een quickscan uit. Op basis hiervan heeft u snel inzichtelijk wat de voordelen voor u zijn en of het gebouw zich leent voor robotreiniging.

Neem nu contact met ons op!


KITE Robotics zal in de komende maanden diverse evenementen bijwonen. Komt u ook?

17 – 19 april 2018, RAI Amsterdam: Building Holland23 – 27 april 2018, Hannover: Hannover Messe5 – 7 juni 2018, RAI Amsterdam: PROVADA 2018De KITE Glazenwasrobot

reinigt automatisch en veilig:

Het reinigingselement volgt nauwkeurig een voorgeprogrammeerde route langs een uitgekiend kabelsysteem. De glazenwasser of gevelreiniger hoeft niet meer in een gevelonderhoudsinstallatie op hoogte te werken.

reinigt integraal:

Er kunnen tegelijkertijd meerdere oppervlakken bewassen worden.

reinigt duurzaam:

Het systeem maakt gebruik van gedemineraliseerd water zonder toegevoegde reinigingsmiddelen. Bewezen is dat het oppervlak langer schoon blijft omdat er geen zeepresten achterblijven die vuil aantrekken.

Glazenwasrobot


Kijk hier voor het meest recente nieuws over KITE Robotics!